Recenzie

{1.1} essence multi dimension č.52

23. ledna 2014 v 1:25 | Erika

essence multi dimension
č.52 Wild Thing
8ml/ ? €


Nálepky na nechty
0,50 €
wexa.sk

Lak z tejto kolekcie som obdržala zadarmo v jednom balíčku,čiže neviem vôbec či je nová alebo stará a koľko stojí a kde sa dá zohnať, ale každopádne ja som ešte lak z tej série nemala. Musím povedať že ako poznám laky essence,tak tento podľa mňa pekne na 1 vrstvu rpekryje, na fotke mám 1 vrstvu a bohate to stačí, ak moc netlačíte na štetec. Farba je dosť pekná, niečo medzi červenou a ružovou taký zlatý stred. Vydržal dlho, ale na to že ja si lakujem nechty často tak to nemôžem tak posúdiť,ale ak dám vrchný lak tak sa mi vôbec nešúpal ani nič podobné :)



{1.0} essence pigments č.02,č.20

20. ledna 2014 v 22:05 | Erika

{0.9} Oriflame č.24062 & essence nail powder

14. ledna 2014 v 18:39 | Erika
Lak na nechty
Oriflame
č.24062 Floral
8ml/ 2,50€

  • Tak tento lak mám osobne dosť v láske pretože aj dosť vydrží a nešúpe sa tak rýchlo ako iné laky od oriflamu. Má krásny pigment čož som bola ja prekvapená pretože som ho dlho nepoužívala a rzazu som si ho dala a fakt na jedno rpetretie krásna farba a žiadne čmuhy alebo priesvitnosť. Zohnať ho môžete v katalógoch od oriflamu,neviem či bude ešte niekedy v ponuke.
Ozdoba na nechty
essence nail effect powder
č.2 MISSION FLOWER
0,8g/ 1,09€

  • Tak tento doslova plyš som zohnala v Dm drogerii. Musím osobne povedať že nie som moc spokojná. Plyš aj po uschnutí sa zmyl, bola som v sprche vyšla som a 3/4 som nemala na nechtoch tak som to prelakovala a na ďalší deň to isté. Najhoršie na tom je že ten plyš ako nanesiete nesmiete prelakovať presvitnym lakom pretože potom nebude taký ako to nazvať :D plyšový :D . Hneď deň na to som si lak zošúpala pretože ma to iritovalo na tých nechtoch. Ale niekomu sa to možno zapáči :)


{0.8} Constance Carroll č.367

5. ledna 2014 v 11:41 | Erika

INFORMÁCIE
Lak na nechty
Constance Carroll Diamond Gloss
č.367 Pastel Yellow
12ml/ 1,89 €


INFORMÁCIE
Ozdoby na nechty
Fimo hmota
20ks/ 0,75 €

1.VÝBER

Lak som si kúpila v 101 drogérie a upútal ma hlavne svojou sériou pastelových farieb, toto je krásna bledo žltá, takú ešte v zbierke nemám a musím povedať že ešte pôjdem nakúpiť aj iné odtiene,fakt krásne :). Ohladom ozdôb na nechty tie som si zohnala na www.wexa.sk až na to že ja som si tam bola osobne a naozaj sa mi zapáčili tie ozdôbky. Zdá sa mi že sú viac určené pre umelé nechty ale dá sa to nacápať aj na vlastné :).

2.HODNOTENIE

No takže lak, na prvý pohlad som s ním nebola spokojná pretože prvá vrstva bola doslova hrozná...Myslela som si že je to hrozný lak ale ak som počkala a nalakovala druhú vrstvu vznikla krásna hutná pastelová farba ktorá sa mi nehorázne páči a veľmi rada to nosím na nechtoch :). Musím povedať tým že je to take pigmentovo riedšie tak to veľmi rýchlo uschýňa čiže s týmto si dať 2 vrstvy trvá možno najviac 15 min. To som dobre veľa pridala,ale tak aby sa nepovedalo :D .Ohľadom štetcu, no je taký dosť hutný aj širší,čiže dievčatá ktoré majú užšie nechty ako ja budú mať problém st ým že si toho veľa odlakujú z nechtovej kožičky.
Ozdoby, no knim len to že je to predsa fimo, a sním sa dobre pracuje pretože sa dajme tomu ľahko ohýba. Zafixovala som si to 2 lakmi jeden je určený na ozdôbky na nechty a jeden vrchný a podivuhodne to krásne drží aj po umytí mojich dlhých vlasov :).Keď sa niekto dá na to fimo, doporučujem si ho dávať na nechet pomocou drievka, je to super pomocník bez toho aby ste to fimo nejako doštuchali :).

http://ask.fm/Er_RoyalRepublic_Lover Kľudne sa pýtajte a najradšej budem aj keď budete písať adresu blogu :)

{0.7} Catrice č.350

3. ledna 2014 v 10:00 | Erika

INFORMÁCIE
Lak na nechty
Catrice
č.350 Hip Queens Wear Blue Jeans!
10ml/1,30 €

1.VÝBER

Zapáčil sa mi krásny tmavý odtieň takej až modro-fialovo zmiešanej do veľmi bleda ale prevláda modrá ani neviem popísať vôbec ten farebný odtieň. Tento lak som zohnala zo stránky www.mel.sk za dobrú cenu ako inak :). S Catrice mám skúsenosti a musím povedať že dobré tak rada nakupujem laky tejto značky.

2.HODNOTENIE

Lak stačí naniesť len ako jednu vrstvu pretože to úplne stačí ak vieme zaobchádzať zo štetcom. Na vrchnej fotke mám len jednu vrstvu a to bohate stačí, ale kto má rád nech si dá aj 2. Lak má super štetec ale osobne pre moje nechty je trošku veľký tak sa mi potom farba roznáša aj na kožičku okolo nechtov. Hustota je super pretože sa sním dá robiť water marble, krásne sa tam lak rozprestrie bez akýchkoľvek problémov, čiže ak to chcete skúsiť určite odporúčam laky tejto značky :). Lak mám na rukách od silvestra a drží furt krásne vďaka dobrému zafixovaniu.

{0.6} Paris MEMORIES

1. ledna 2014 v 23:19 | Erika

INFORMÁCIE
Trblietavý Top Coat
Paris MEMORIES
č.252
14ml/ 1,49 €

1.Vrstva

2.Vrstva

3.Vrstva


1.VÝBER

Namierila som si to do 101 drogérie s tým že chcem lak, tak som sa rozhliadala, dosť som chcela trblietky a niečo na taký štýl, pretože farebných už mám viac ako by sa patrilo a keď chcem robiť alebo sa niečo naučiť podľa tutoriálu tak nemám trblietky :D . Tak som sa dala na lov a aj cenovo ma upútal aj objemovo je to dosť výhodny nákup.

2.HODNOTENIE

Lak rýchlo zaschýňa, je to top coat, čož je také blbšie že tých trnblietok moc na štetci nepobralo,preto treba viac vrstiev ako som ukázala vyššie. Ďalšia nevýhoda je odlakovávanie, dosť mi to zabralo času kým som to všetko konečne zotrela dole, ale je to krásny lak. Je taký polo riedky, však ako bývajú top coaty, trblietky sú farebné. Je to značka ktorú som držala v ruke prvý krát a je to myslím si za tú cenu aj objem dobrý lak.

{0.5} Rimmel London č.500 & essence glitter

28. prosince 2013 v 14:12 | Erika
Včera večer som sa troška pohrala s tými glitter ozdobami, ale osobne si myslím že je to riadna piplačka :D


INFORMÁCIE
Lak na nechty
Rimmel London Salon PRO
č.500 Peppermint
12 ml/ 1,56€


INFORMÁCIE
Ozdoba na nechty
essence nail art glitter
č.05 shine like a star!
0,6g/ ? neviem

Tieto trblietky som vyhrala v súťaži a na internete som nejako nevyhladala cenu,čiže naozaj neviem v akom rozmedzí sa to pohybuje.

1.VÝBER

Lak ma úpútal hlavne farbou, je to dosť zaujímavý odtieň a ešte viac som bola rada keď bol v 50% zľave inak stojí okolo 2,70€ v dmke. Má aj dosť mililitrov čiže je to dosť výhodné oproti ostatným lakom.

2.HODNOTENIE

Lak má menšiu chybičku, snažila som si to natenko nalakovať a za 1, dosť rýchlo zaschýňal že druhá vrstva alebo ako to nazvať vrstva ktorou som to chcela napraviť sa na tom zhužvala a musela som odlakovať celý nehet. Potom som naniesla väčšiu vrstvu, no to už bolo lepšie keďže sa mi nechcelo 2x nanášať tenkú len som musela dlho čakať ale ja nedočkavá som si na to strekla sprej na rýchlejšie schnutie. Konzistencia je fajn vyzerá byť dobre pigmentovaná len keď ho dávate menej,pozor na to že bude nepravidelné nanesenie laku. Lak krásne vynikne pri matnom top coate tak ako to mam ja hore na fotke. A štetec je dobrý, dá sa s nim príjemne manipulovať pri nanášaní na nechty. O odolnosti ešte neviem,ale ak si to dobre zafixujete vydrží to určite priemerne dlho :).

{0.4} Dermacol č.29 & essence nail art Cracking top coat č.05

25. prosince 2013 v 16:49 | Erika
Takže tak pre začiatok som si dneska urobila také iné nechtíky,chcela som vyksúšať lak čo som dostala ako darček k objednávke,pretože väčšina praskacích lakov sú vo dvojici s príslušným základnym lakom,ale tento ide na hociakú farbu. A nakoniec som si tento výtvor zafixovala matným top coat lakom.


INFORMÁCIE
Lak na nechty
Dermacol
č.29
7ml/2,29€


INFORMÁCIE
Cracking Top Coat lak
essence
č.05 crack me! mauve
8ml/1,99€


1.VÝBER
  • Dermacol- Lak som našla na stránke www.dermacol.sk a tam som si ho aj objednala a osobne prišla pre objednávku. Lak krásne kryje na prvý náter, je to pekný odtieň taký nenápadný ak niekto nemá rád moc krikľavé farby, laky od dermacolu sú z tej skupiny ,ktorú mám rada.
  • essence Cracking Top Coat- Je to lak ktorý som dostala ako bonus k objednávke,čiže teoreticky som ani nezisťovala aké odtiene tohoto laku existujú čo sú plusy a mínusy.
2.HODNOTENIE
  • Dermacol- Majú veľkú výdrž, nezlúpnu sa z nechtov za pár dni a hlavne nie vtedy keď ich zafixujem top coat lakom. Hustota laku je dobrá,nie je ani moc riedna ani moc hustá,lahko sa nanáša na nechty pomocou dobrého štetčeka,takže osobne s týmto lakom som veľmi spokojná až na to, že má len 7ml čož je veľmi málo.
  • essence Cracking Top Coat- No z prvého použitia dneska som vyzistila že to až moc rýchlo robí puklinky,pretože ani nedomalujem polovičku nehta a už je to zaschnuté a tak všeobecne ja mám vždy s mojou dokonalosťou problémy :D. Schnutie to trvalo trošku dlhšie,tak som potom ku koncu použila sprej na schnutie laku, pigment je taký bledofialovo trblietavý, lak je troška hustejší ale dá sa s ním v poriadku manipulovať a štetec je tiež dobre formovaný na nanášanie laku. Akú má tento lak výdrž,si otestujem,ale myslím si že vydrží dlho po fixácii ešte priesvitnym vrchným lakom

{0.4} Catrice č.240

24. prosince 2013 v 21:57 | Erika
Prehodnotila som svoje recenzie aby boli viac zaujímavejšie a viac poskytujúce informácie


INFORMÁCIE
Lak na nechty
Catrice
č.240 Sold Out For Ever
10ml/1,30 €


1.VÝBER
Tento lak som si vyberala zo stránky www.mel.sk kde bol za polovičnú cenu inak sa tieto laky pohybujú v cenovom rozpätí až 2,70€. Tento odtieň na fotke úprimne vyzeral inak,ale tak nie je to až také zlé naživo, je to práveže aj dosť príjemná jemná farba.

2.HODNOTENIE
No, v prvom rade by som povedala že nemá tak veľa pigmentu ako iné laky ,hlavne tmavšie od Catrice, na fotke vyššie ten lak mám prelakovaný 2krát aby dával pekný a plný efekt farby. Zafixovala som si ho matným lakom,ktorý tu určite ešte spomeniem a mám ho na prstoch asi už 4 deň a absolútne nič sa mi nezlúpava dole a pekne lak drží tak ako má. Rýchlo schne ale dopomáham si k tomu aj sprejom na rýchloschnutie nechtov, každopádne nie je tak hustý aby dlho schnul. Štetec má super,dobre sa sním nanášaju vrstvy laku a všeobecne som spokojná s týmto odtieňom :)


{0.3} essence nail colour 3

15. prosince 2013 v 21:59 | Erika

  • No takže k tomuto sa zjavne vyjadrím stručne :D. Tieto laky som kupovala vo vážne vážnom výpredaji za 0,75 centov a musím povedať že za tú cenu sú aj hodné pretože ich konzistencia je veľmi hrozná sú riedke,pigment v nich je uplne slabý a jedna vrstva je pomaly priesvitná. Musím povedať že jediný odtieň ktorý je ako tak použitelný je ten midnight date ale inak je to tak na dve veci, osobne ak chcete ušetriť peniaze tak keď to uvidíte aj za 50 centov, nekupujte to :D
  • Kupovala som to v dmke ktorú už rušili,tak veľa lakov od essence tam bolo za smiešnu sumu,však uvidíte neskôr v recenziach aké "extramegaultrasexi" odtiene tých lakov mám :D

{0.2} Odlakovače

11. prosince 2013 v 21:13 | Erika

  • Z časti máte napísané túto vyššie, v čom sa tieto odlakovače líšia, takisto aj kde sa dajú kúpiť :) Cenový rozsah je taký istý, EzaL stál 1,09 € a ebelin 1,10 € sa mi zdá , nebudem tu rátať centíky :D Každopádne milujem ten dávkovač,je to super vec a krásne fakt krásne to vonia keď troška vyprchá a je jemný k pokožke :) Neviem čo viac k tomu dodať, predsa sú to len odlakovače :)

{0.1} Catrice

11. prosince 2013 v 17:27 | Erika

  • No takže tak zo začiatku sa predstavím. Volám sa Erika, pochádzam zo Slovenska bližšie z Bratislavy, mám 18 rokov a záľubou su moje nechty. K tejto záľube ani neviem ako som doputovala, každopádne ma to baví a chcela by som sa s vami podeliť o moje malé skúsenosti, pretože ako začiatočník som tiež veľa vecí nevedela a doteraz ani neviem a tuto to budete mať všetko pohromade :).
  • Takže k týmto lakom poviem len toľko že sú úžasné, aspoň posledné 3 ktoré som kúpila nedávno v Dmke. Laky 700 a 030 sú staršie,nemajú vnútri guličku na premiešanie laku a ani neviem či ešte existujú v takom pomenovaní. Ostatné 3 sú už novšie,vyskúšala som si 34 a musím povedať že veľmi rýchlo to zaschol, nebol moc tekutý a nebol ani prelakovávaný vrchným lakom a vydržal velmi dlho bez oškretia čož som sa dosť čudovala. Zatiaľ s týmto lakom mám dobré skúsenosti,nemám zatiaľ osobne čo vytknúť , ale ako sa hovorí 100 ľudí 100 chutí :) Dúfam že sa presvedčíte na vlastnej koži na základe mojej recenzie a dúfam že vám pomôže moje zhodnotenie k výrobkom :) Ak by ste mali hociaké problémy alebo otázky ohladom hocičoho, kľudne mi napíšte do komentárov a určite na niečo prídeme :) Budem rada ak sa ľudia budú zapájať komentármi, aspoň budem vedieť že sa niekto o to zaujíma :) Nečakám úspech zo začiatku,ale aj menej je niekedy viac :)
  • Samozrejme na záver som zabudla pripísať cenu tak väčšinou lak stojí okolo 2,50€ ale ja som tie 3 nové vystihla v polovičnej zľave, tak to sa nedalo nekúpiť :)
 
 

Reklama